PÜF NOKTASI

SÜT VE SARIMSAĞIN YARARLARINI DUYDUĞUNUZDA

Sarımsak ve süt karışımı ilk başta garip görünebilir, ancak tüm sağlık yararlarını duyduğunuzda, en sevdiğiniz içeceklerden biri olacağından emin olabilirsiniz! Süt ve sarımsak kombinasyonu, çok güçlü özellikleriyle son derece faydalı ve sıcak bir içecek haline gelir ve her şeyden önce% 100 doğal bir çare!

İçindekiler:

  • 10 diş öğütülmüş sarımsak
  • 500 ml süt
  • 2-3 çay kaşığı şeker
  • 250 ml su

Hazırlanışı:

Sütü ve suyu tavaya dökün, ardından kıyılmış sarımsağı ekleyin. Daha sonra tencereyi orta ateşe koyun ve karışımın kaynamasını bekleyin. Ara sıra karıştırmalı ve sonunda şeker eklemelisin.
Bu içeceği henüz sıcakken içmek çok önemlidir.

Sarımsak Sütü – Özellikler

Soğuk algınlığı, öksürük > Bu içeceği biraz zerdeçal veya balla zenginleştirin. Karışım bağışıklık sistemini destekler ve virüsleri ve bakterileri etkili bir şekilde yok eder. Bu karışım, soğuk algınlığı ile mücadele için vazgeçilmez bir çare.

Kolesterol Seviyeleri

Bu içeceği bir hafta boyunca her gün almak kötü kolesterolü (LDL) düşürür ve iyi kolesterolü (HDL) artırır.

Artrit( iltihaplı Romatizma)

Sarımsaklı düzenli süt tüketimi eklem ağrısını yatıştırır ve iltihabı azaltır.

Zatürree

ile Mücadele Zatürreyi tedavi etmek için günde üç kez sarımsaklı süt alın.

Sindirim

Sarımsak etkili bir antiseptiktir ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi sindirime de yardımcı olur. Ayrıca lenfatik sistemi temizler ve vücudu detoksifiye eder. Sindirim sularının üretimini arttırır ve ishal ile mücadele eder.

Akciğer tüberkülozu

Sarımsaktaki kükürt bu hastalığı etkili bir şekilde tedavi eder. 1 gr sarımsak, 240 ml süt, 1 litre suyu karıştırıp kaynatın. Bu ilacı günde üç kez iç.

Sarılık

Sarımsak, toksinlerin atılmasında etkilidir ve sarılık konusunda çok faydalıdır. Sarımsaktaki kükürt karaciğer için harikadır ve yağlı karaciğer hastalığını tedavi eder. Sarımsak, allisin ve selenyum içerir, böylece safra üretimini uyarır. Bu karışımı en az bir hafta iç.

Siyatik Ağrısını Giderir

Siyatik olarak da bilinen sinir ağrısını etkili bir şekilde tedavi eder. Düzenli tüketim harika sonuçlar sağlar.

İktidarsızlıkla mücadele

Karışım iktidarsızlık durumunda çok yardımcı olabilir. Sarımsak, vücuttaki kan akışını iyileştiren ve e’reksiyon üzerinde olumlu bir etkisi olan mükemmel bir alisin kaynağıdır. Ayrıca içerdiği selenyum s’permi hasardan korur ve eğlenceye olan iştahı artırır.

Astım

Astım problemlerini gidermek için yatmadan önce 3 diş sarımsak yemelisiniz.

Kardiyak problemler

Karışım kötü kolesterolü düşürürken aynı zamanda kan pıhtılarının oluşumunu da engeller. En iyi sonuçlar için, bir karışım oluşturmak için az yağlı veya yağsız süt kullanın.

Uykusuzlukla mücadele

Süt sizi rahatlatacak ve uykuya dalmanıza yardımcı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu